Monipuolisempi joulutapahtuma Tonttumetsän Joulu korvaa aiemmin järjestetyn Joulumylläkän ja viimevuotisen Tonttupolun

Kurun joulu avataan tänä vuonna Tonttumetsän Joulu -tapahtumassa lauantaina 1. joulukuuta. Luvassa on perinteiset joulumyyjäiset, jotka järjestetään tänä vuonna Kurun Metsäkoululla kello 15-19. Myyjäisten lisäksi koululla on avoinna koko tapahtuman ajan Ravintola Silmun kahvio, jossa on myynnissä myös joulupuuroa ja soppaa.Tapahtuman avaa kappaleinen Leena Jalkanen koulun pihalla kello 15. 
Koulun välittömään läheisyyteen, Leija Kurun ympäristöön rakentuu jouluinen Tonttumetsä. Metsästä löydät tonttupolun, jossa lapset voivat kerätä leimoja tonttupassiin. Kurun Joulupukin postitoimisto toimittaa lasten kirjeet ja piirustukset Korvatunturille. Ja onhan paikalla luonnollisesti itse Joulupukkikin, joka ottaa vastaan vieraita Joulupukin Savutuvassa.  Sekä aikuisille että lapsille on luvassa jouluista askartelua ja puuhasteltavaa jouluista tarjoilua unohtamatta. 
Kurun Lehti tuo paikalle lämmintä glögiä ja mehua tykötarpeineen, lisäksi tontut tuovat paikalle joulupaketteja, joita saa itselleen pientä korvausta vastaan. 
Kurun Kontioiden partiotonttujen kanssa on mahdollista paistaa makkaraa laavulla. 
Tapahtumassa voit myös ihastella Tonttumetsän lampaita ja poneja.
Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tampereen seudun ammattioppilaitos Tredu, Kuru-Seura ja Kurun Lehti sekä Ylöjärven Kulttuuripalvelut. Mukana on myös paljon pienempiä toimijoita.  

Tonttumetsän Joulu 1. joulukuuta osoitteessa Metsätie 1/Leija Kuru. Myyjäiset kello 15-19. Tonttumetsä puuhapisteineen kello 15.30-19.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tonttumetsän Joulu käynnistää joulunajan

Tervetuloa avaaman Kurun joulunaika, viihtymään jouluisten askareiden parissa, tapaamaan joulupukkia ja tekemään joululahjaostoksia perinteisistä joulumyyjäisistä. Myyjäiset järjestetään Tampereen seudun ammattioppilaitoksen Metsätien toimipisteellä, tutummin Metsäkoulun päärakennuksessa. 
Aivan koulun läheisyyteen, Leija Kurun ympäristöön rakentuu jouluinen tonttumaa, jossa tavattavissa on myös itse Joulupukki. 
 Myyjäiset kello 15-19 Metsätie 1, Kuru. Pöytäpaikan hinta 20€. 
 Varaa oma paikkasi Kurun Lehdestä ilmoitukset@kurunlehti.fi.

Huom! Tapahtuma korvaa aikaisemmin järjestetyn Joulumylläkän ja viimevuotisen Tonttupolku-tapahtuman.