Kuolinilmoitukset

Kun suru kohtaa, voit muistaa ilmoituksella vainajaa sekä kutsua siunaustilaisuuteen että ilmoittaa siunauksesta ja kiittää osanotosta. 

Kuolinilmoitukset Kurun Lehden printtilehdessä ovat hinnaltaan alkaen 1,35 €/pmm + 24%/pmm. Yhden palstan kuolinilmoitukset printtilehdessä 1,40 €/pmm + alv 24%. Kuolinilmoitukset näkyvät myös Kurun Lehden verkkosivuilla julkaistavassa näköislehdessä, joka on tilaajien luettavissa.

Hintoihin sisältyy ilmoituksen valmistus.

Mikäli toivot kuolinilmoitukselle lisänäkyvyyttä, voit ostaa ilmoituksen verkkosivuille hintaan 50 euroa + alv 24%/viikko. Lisänäkyvyys myydään vain maksullisen printtimainoksen yhteydessä.

Julkaisemme lehdessä myös muistokirjoituksia. Voit lähettää muistokirjoituksen sähköpostilla osoitteeseen toimitus@kurunlehti.fi. Muistokirjoituksista emme peri maksua, mutta julkaisemme niitä normaalin journalistisen harkinnan mukaisesti.

Ilmoitusasioissa voit olla yhteydessä sähköpostitse ilmoitukset@kurunlehti.fi tai soittaa numeroon 044 343 0031. Voit asioida myös Kauppatien toimipisteessämme maanantaista tiistaihin kello 10–12, vaihtoehtoisesti voit varata myös henkilökohtaisen palveluajan.