Markkinat

Kurun keskusta-alueella järjestetään vuosittain heinäkuussa markkinat. Perinteisen markkinaohjelman lisäksi keskipäivällä julkistetaan vuosittain Kurun Urhea Matti ja Heloposki Henna. Vuonna 2022 Heloposki Hennaksi kruunattiin Anita Backlund ja Urheaksi Matiksi Tero Tiura. Seuraavan kerran markkinat järjestetään heinäkuussa 2023.

Vuonna 2023 Kurun Markkinat järjestetään lauantaina 22. heinäkuuta. Markkinapaikka on tuttu, eli tapahtuma järjestetään Kurun keskustassa kello 9.00-15.00. Katso markkinakartta tästä, ja paikkajako tästä.

Markkinoiden järjestämisestä vastaavat yhteistyössä Kuru-Seura ry ja Ylöjärven kaupunki. Markkinapaikat myydään loppuun vuosittain, ja tälläkin hetkellä tulevien markkinoiden paikat on pääosin varattu loppuun.

Toripaikan hinta on 17€/metri. Kysy peruutuspaikkoja ja muita lisätietoja Jaana Tiuralta 050 3229697.

(Varaa paikkasi täyttämällä lomake tästä.)

Osta ilmoitus markkinalehteen, niin tavoitat potentiaaliset asiakkaasi

Haluatko ilmoittaa alueen paikallislehdessä? Osta ilmoitus Kuru-viikon Kurun Lehteen, joka ilmestyy sopivasti juuri ennen markkinoita 20. heinäkuuta. Tarjolla on niin torikauppiaille räätälöityjä, huokeita ilmoituspaikkoja kuin isompia, jokaiseen ilmoitustarpeeseen sopivia mainospaikkojakin. Markkinalehdellä saat näkyvyyttä myös markkinapäivän jälkeen, sillä Kurun Lehden markkinanumero on jaossa tapahtuman aikana.

Mikäli haluat laajempaa näkyvyyttä, voit täydentää mainostamista Kurun Lehden nettimainonnalla. Tarjolla markkinaviikolle on myös bannerimainontaa pienempiä sivupalkki-ilmoituksia unohtamatta.

Kaikissa ilmoitusasioissa sinua palvelee Tiina Kalliojärvi-Tienari, johon saat yhteyden puhelimitse 044 343 0031 tai sähköpostitse ilmoitukset@kurunlehti.fi

Katso lisää www.kurunlehti.fi/ilmoitukset

Ilmoitusten viimeinen jättöaika markkinalehteen on 17.7.2023 kello 12.00 mennessä. Bannerimainos myydään varausjärjestyksessä, ja haluttu viikko kannattaa varata jo hyvissä ajoin. Bannerimainos on näkyvissä viikon ajan, ja siihen on mahdollisuus lisätä linkki mainostajan sivustolle.

Kurun keskusta täyttyy jälleen heinäkuussa iloisesta markkinaväestä.