Yhteystiedot

Kurun Lehden toimitus on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa osoitteessa Kauppatie 16 A 2, 34300 KURU.

Kysyttävää lehden lakkauttamisesta tai maksettujen tilausmaksujen palautuksesta?

Kuru-Seura on päättänyt lopettaa Kurun Lehden kustantamisen. Viimeinen Kurun Lehden numero ilmestyy 29.2.2024. Kurun Lehden toimitukseen on tullut useita kyselyitä lehden lakkauttamisesta ja mahdollisista tilausmaksujen palautuksista. Toivomme, että edellä mainitut kyselyt koskien tilinumeroiden jättämistä ynnä muita lopettamiseen liittyviä käytäntöjä ohjataan suoraan Kuru-Seuralle.

kuruseura@gmail.com

044 536 8662/Kuru-Seuran puheenjohtaja

03-473 3211/Kurun Profitiimi

Lehden tekijät:

Päätoimittaja Karoliina Laikio

karoliina.laikio@kurunlehti.fi

puh. 040 127 9763

toimitus@kurunlehti.fi

Lehden tekemiseen osallistuu myös avustajia. Heidän yhteystietonsa saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä suoraan toimitukseen. Kaikki juttuvinkit pyydetään osoittamaan ensisijaisesti toimitukseen (toimitus@kurunlehti.fi tai 040 127 9763), josta jutut jaetaan avustajille.

Tavoitat toimituksen parhaiten sähköpostitse toimitus@kurunlehti.fi. Sovi tarvittaessa tapaaminen toimituksen tiloihin etukäteen.

Asiakaspalvelu ja ilmoitusmyynti sekä ilmoitusvalmistus

Asiakaspalvelupiste avoinna ma-ti klo 10-12.  

Media-assistentti Tiina Kalliojärvi-Tienari

puh. 044 343 0031

ilmoitukset@kurunlehti.fi

Laskutus ja maksaminen

Kurun Lehden laskutus kulkee Kurun Profitiimi Oy:n kautta. Lähtökohtaisesti yhteys laskutusasioissakin Kurun Lehden asiakaspalvelun kautta. Tilaukset ja niiden perumiset, ilmoitustilaukset, reklamaatiot ja palautteet Kurun Lehden asiakaspalveluun 044 343 0031 tai sähköpostitse ilmoitukset@kurunlehti.fi.

Voit maksaa Kurun Lehdestä (tilaus tai ilmoitus) saamasi laskun myös toimituksessa asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Kuluttajilla on nyt mahdollisuus tilata e-lasku. Ohje: Odota, että saat seuraavan laskun paperisena. Sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankista. E-laskun tilaamiseen tarvitset kyseisen laskun viitenumeron.

Suosimme toimituksessa korttimaksua helmikuun ajan!