Yhteystiedot

Kurun Lehden toimitus on avoinna asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa osoitteessa Kauppatie 16 A 2, 34300 KURU.

Lehden tekijät:

Päätoimittaja Karoliina Laikio

karoliina.laikio@kurunlehti.fi

puh. 040 127 9763

toimitus@kurunlehti.fi

Lehden tekemiseen osallistuu myös avustajia. Heidän yhteystietonsa saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä suoraan toimitukseen. Kaikki juttuvinkit pyydetään osoittamaan ensisijaisesti toimitukseen (toimitus@kurunlehti.fi tai 040 127 9763), josta jutut jaetaan avustajille.

Tavoitat toimituksen parhaiten sähköpostitse toimitus@kurunlehti.fi. Sovi tarvittaessa tapaaminen toimituksen tiloihin etukäteen.

Asiakaspalvelu ja ilmoitusmyynti sekä ilmoitusvalmistus

Asiakaspalvelupiste avoinna ma-ti klo 10-12.  

Media-assistentti Tiina Kalliojärvi-Tienari

puh. 044 343 0031

ilmoitukset@kurunlehti.fi

Laskutus ja maksaminen

Kurun Lehden laskutus kulkee Kurun Profitiimi Oy:n kautta. Lähtökohtaisesti yhteys laskutusasioissakin Kurun Lehden asiakaspalvelun kautta. Tilaukset ja niiden perumiset, ilmoitustilaukset, reklamaatiot ja palautteet Kurun Lehden asiakaspalveluun 044 343 0031 tai sähköpostitse ilmoitukset@kurunlehti.fi.

Voit maksaa Kurun Lehdestä (tilaus tai ilmoitus) saamasi laskun myös toimituksessa asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Kuluttajilla on nyt mahdollisuus tilata e-lasku. Ohje: Odota, että saat seuraavan laskun paperisena. Sen jälkeen voit tilata e-laskun verkkopankista. E-laskun tilaamiseen tarvitset kyseisen laskun viitenumeron.

Suosimme toimituksessa korttimaksua!