Kävitkö rippikoulun Kurussa 1973?

0
357
Vuonna 1973 Kurun seurakunnassa rippikoulun käyneille järjestetään yhteinen kokoontuminen Kurun kirkossa ja seurakuntatalolla 27. elokuuta.

Vuonna 1973 Kurun seurakunnassa rippikoulun käyneille järjestetään yhteinen kokoontuminen Kurun kirkossa ja seurakuntatalolla 27. elokuuta. Leppoisaksi perinteeksi muodostunut kesäinen kokoontuminen alkaa kirkossa jumalanpalveluksella kello 13 ja jatkuu seurakuntasalissa kahvilla ja muisteluilla. Seurakunnan puolesta mukana on pastori Matti Mikkola.

Kutsuvieraat voivat kantaa oman kortensa muistojen kekoon tuomalla mukanaan vaikkapa vanhoja rippikuvia tai muita omaan rippikouluun liittyviä muistoja. Kannattaa myös varautua esittelemään lyhyesti itsensä. Kokemus on, että näihin tilanteisiin saattaa tulla ihmisiä, jotka ovat viimeksi nähneet toisensa juuri silloin viitisenkymmentä sitten. Siinä ajassa ulkoinen olemus on saattanut hieman muuttua. 

Myös kutsuvieraitten kumppanit ovat lämpimästi tervetulleita kahvittelemaan ja kuuntelemaan muistoja 50 vuoden takaa.  

Viidessäkymmenessä vuodessa osoitteet ja sukunimet ovat useampien kohdalla muuttuneet. Tilaisuuden järjestäjät toivovatkin reipasta ja rohkeaa puskaradiotiedotusta kaikilta, jotka tietävät kuuluvansa kohderyhmään tai muuten vain tietävät jonkun 50 vuoden takaisen kurulaisen rippikoululaisen.