Kurun Lehden numero 7 ilmestynyt – lehti kaikkien vapaasti selattavissa

0
982

Kurun Lehden numero 7 on ilmestynyt. Lehdessä on asiaa muun muassa Mukanetistä, kesätöistä, ravintolateatterista ja vuoden urheilutoimijoista. Lehdestä pääsee lukemaan myös Kurun riistanhoitoyhdistyksen vuosikokousterveiset.

AKT:n lakosta ja PAU:n tukitoimista aiheutuu valitettavasti viivästymisiä ja häiriöitä myös Kurun Lehden kulkuun. Postin mukaan päiväjakelussa kulkevien sanomalehtien toimitukset viivästyvät arviolta viikosta kahteen. Kurun Lehti ei suorita hyvitystä lakon aikana toimittamatta jääneistä lehdistä, eikä viikon 7 lehtiä ole myöskään jaossa eikä myynnissä toimituksessa. Kauppoihin lehti tulee ostettavaksi siinä vaiheessa, kun lehtinippu saadaan postinjakelun mukana Kuruun.

Lehti on poikkeuksellisesta ATK:n lakosta ja PAU:n tukilakosta johtuen kaikkien vapaasti selattavissa tästä!

Suurin osa muusta lehden verkkosivujen sisällöstä on luettavissa vain tilaajille. Digilukuoikeus kuuluu automaattisesti sekä kestotilauksiin että 12kk -tilauksiin. Tunnukset saat pyytämällä toimituksesta (toimitus@kurunlehti.fi). Ilmoita tunnuksia pyytäessäsi koko nimesi ja osoitteesi, jotta osaamme kohdistaa tunnukset oikealle tilaajalle. Aktivoimme tunnuksia pääasiassa asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa maanantaista tiistaihin kello 10–12.00.