Lähetyksen kirpputori valmistautuu kesäkauteen 

0
928
Kirpputori on saanut kävijöiltä kiitosta avarasta asettelusta, hyvälaatuisista tavaroista ja raikkaasta huoneilmasta. ”Ei ollenkaan tunkkaista kirpputorihajua.”

Kappeliseurakunnan lähetyskirpputori avaa ovensa perinteisesti huhtikuun viimeisenä lauantaina eli tänä vuonna 29. päivä kuluvaa kuuta. Paikkana on tuttu kiinteistö K-markettia vastapäätä os. Virastotie 1-3. 

Saman viikon torstaina 27. huhtikuuta kirpputorille voi tuoda tavaraa myytäväksi edelleen lähetyksen hyväksi. Tavaroiden täytyy olla puhtaita, siistejä ja ehjiä. Valitettavasti tilaa ei ole riittävästi suuremmille huonekaluille kuten pöydille ja sängyille. Sen sijaan esimerkiksi erikokoiset vaatteet, astiat, lelut, koriste-esineet ja kirjat ovat tervetulleita. 

Avajaispäivänä kirpputorin kulmalta voi ostaa grillimakkaraa ja sisätiloista löytyy kahvitarjoilu, josta on vapaaehtoinen maksu lähetystyölle. Lisäksi voi ostaa arpoja, joista jokaisella voittaa. Päivän ja koko kesän kirpputori- ynnä muut tulot ohjataan Kurun kappeliseurakunnan lähetyskohteisiin Senegaliin, Japaniin ja Israeliin. 

Kirpputorilta löytyy vanhan tavaran lisäksi myös uusia tuotteita esimerkiksi sukkia. Tai vaihtoehtoisesti vanhasta tuunattua tavaraa, esimerkiksi tyynyliinoja. Kirpputorilta saa ostaa myös Kurun kappeliseurakunnan suruadresseja. Adresseissa on kannessa Riitta Rannan maalaama Kurun kirkon kuva tai valokuva kirkon alttarinäkymästä. Jonkin verran on myytävänä myös Onnen lahja -kortteja, Suomen Lähetysseuran aineettomia lahjoja niille, joille on vaikea keksiä muuta lahjaa. 

Silloin tällöin kirpputorilla järjestetään Pop up- ja teemapäiviä, eli esimerkiksi myydään joitakin tuotteita puoleen hintaan tai pidetään kirpputoria poikkeuksellisesti auki. Näistä ilmoitetaan Lähetyskirppiksen Facebook-sivulla www.facebook.com/KurunLahetyskirppis

Käteisen lisäksi kirpputorilla voi maksaa MobilePay-sovelluksella.

Tervetuloa tekemään löytöjä!  Tervetuloa myös tiskin toiselle puolelle talkoilemaan tavaroiden järjestelyssä ja myös myyntityössä! Yhteyshenkilö toiminnassa on Tiina Pulkkinen (044-548 5363). 

Kirpputorin tavaran vastaanottopäivä torstaina 27.4. kello 12–20 ja Kesäkauden avajaiset la 29.4. kello 10–14.

Kirpputori on avoinna avajaisten jälkeen perjantaisin kello 15–19 ja lauantaisin kello 10–14 aina syyskuun loppuun la 30.9. saakka.

Eija Multanen