Lahjoja vähävaraisten perheiden lapsille

0
253

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ylöjärven yhdistyksen perinteikäs joulukampanja on jälleen käynnissä. Ylöjärvellä Kuru mukaan lukien kerätään joululahjoja vähävaraisten perheiden lapsille. Joulukampanjassa otetaan vastaan uusia lahjoja ja rahalahjoituksia sekä yksityishenkilöiltä että yhteisöiltä ja yrityksiltä.

Kurussa lahjoittamaan ehtii vielä huomenna perjantaina 8. joulukuuta kello 15 mennessä, jonka jälkeen paketteja lapsille voi käydä viemässä Kauppakeskus Eloon sunnuntaihin 10. joulukuuta asti. Lahjakeräys toimii Kurussa perinteisesti kirjastolla, Elossa tänä vuonna käytäväalueella lähellä Hyvinvointikioskia. Paikalla päivystetään vapaaehtoisvoimin arkisin kello 17–19 ja viikonloppuisin laajemmin. Mikäli paikalla ei ole ketään, voi lahjoituksen käydä viemässä Eloon joko Terveyskauppa Misteliin tai Hyvän Mielen Apteekkiin.

Kampanjaan osallistutaan noutamalla kuusesta pakettikortin, jossa kerrotaan lahjan saajan ikä ja sukupuoli. Sen jälkeen käydään hankkimassa sopiva lahja ja viedään se keräyspisteeseen paketoitavaksi. Pakettikorteissa ei lue lahjatoiveita, eli lahjoittaja voi itse päättää, mitä haluaa lahjoittaa. Paketit jaetaan paikallisiin perheisiin diakonian tai sosiaalitoimen välityksellä. Mikäli puolestaan lahjoittaa rahaa, hankkii yhdistys lahjan. Mikäli lahjakeräystavoite saavutetaan ja keräysvaroja jää ylitse, hankitaan varoilla ruokalahjakortteja perheille.