MetsäFolk Saari-Soljasella

0
415
MetsäFolk torstaina Saari-Soljasella.

Kulttuuriosuuskunta Uulu järjestää tällä viikolla MetsäFolk tapahtumia Pirkanmaalla. Tiistaista torstaihin 23.–25. toukokuuta on luvassa kädentaitoja ja konsertteja luontokohteissa ilta-aikaan kello 17-20.00.

Uulun MetsäFolk on idyllinen ja pienimuotoinen tapahtuma lähiluonnossa. Saattaa olla niin, että luonnonvoimat jyrisevät taustalla taikka aurinko lämmittää. Ja juuri se on yksi tapahtuman hienouksista, lähdetään retkelle ja nautitaan esityksistä luonnon omalla areenalla, tuli sitten äkeitä taikka paistetta.

MetsäFolkissa yhdistyy retkeily, kädentaidot ja kulttuuri. Akustiset konsertit rikastuttavat esittävää kulttuuria ja ylläpitävät sen monimuotoisuutta ottamalla esityksiin mukaan kädentaitajien työnäytöksiä ja tarinoita. Katsojat pääsevät nauttimaan metsän tunnelmasta ja antimista, jotka raamittavat esitykset herkkyydellään. 

Tapahtuman järjestää Kulttuuriosuuskunta Uulu yhteistyössä kuntien kanssa. Ohjelma on osa Operaatio Pirkanmaan ohjelmistoa. Esiintymässä ovat Lauri Kotamäki, haitari, Laura Moisio, kitara ja Lari Haapkari, uistimet.

Tapahtumapaikkoina toimivat Iso Naistenjärvi Pirkkalassa (ti), Pirunvuoren Kivilinna Sastamalassa (ke) ja Saari-Soljanen Ylöjärvellä (to).