Opastusta terveyspalveluiden digikäyttöön

0
351
Joulukuussa Tredun tiloissa järjestetään digikoulutusta. Kuvituskuva

Parkkuun seudun kyläyhdistys järjestää yhteistyössä Mukanetin vapaaehtoisten ja Pirhan digisuunnittelijan kanssa joulukuussa 3 opastustilaisuutta, jossa harjoitellaan käytännössä, kuinka Pirhan digipalveluita käytetään. Kyläyhdistyksen hanke koskee yli 65-vuotiainen opastamista terveyspalveluiden digikäytössä.

Opastuksessa on kyse matalan kynnyksen tapahtumasta, jossa halutaan tukea erityisesti heitä, jotka kokevat kaipaavansa käytännön opastusta ja tukea Pirhan digipalveluiden käyttöönottamisessa. 

Kun Kurun sote-palveluita tarkastellaan uudelleen ja asukkaita kannustetaan digipalveluihin, on aihe enemmän kuin ajankohtainen. Tulemalla opastukseen on mahdollista oppia varamaan aika netistä eikä tarvitse enää soittaa ja jonottaa puhelinpalvelussa.

Tilaisuudet järjestetään kolmena peräkkäisenä maanantaina joulukuussa Tredun Metsätien toimipisteellä ATK-luokassa (Metsätie 1, luokka 304.) 3 kerroksessa ja sinne ovat tervetulleita kaikki, jotka kokevat kaipaavansa apua Pirhan digipalveluiden käytössä. Luokkaan mahtuu kerralla 25 henkilöä ja 3. kerrokseen pääse myös hissillä. Oman läppärin tai tabletin voi ottaa mukaan. Lisäksi osallistuja tarvitsee pankkitunnukset, jota tarvitaan vahvaan tunnistautumiseen Pirhan sähköisessä asioinnissa.

Digiopastustilaisuudet 4.12. kello 12–14, 11.12. kello 12–14 ja 18.12. kello 11.30–13.30. Ilmoittautuminen Kurun kirjaston palvelupisteelle tai Parkkuun seudun kyläyhdistys ry:n puheenjohtajalle Pertti Nikulalle numeroon 050 0623381