Puistogospel Kurussa

0
439

Viikon päästä lauantaina 17.6. kello 14–20 kirkon ja seurakuntatalon tienoo täyttyy hyvästä musiikista ja mukavista ihmisistä, kun gosplerekka saapuu ja Puistogospel soi. 

Lähetystyön toimikunnassa syntyi idea gospeltapahtuman järjestämisestä jo muutama vuosi sitten. Suunnittelu aloitettiin, mutta koronan ja muiden mutkien takia h-hetki on nyt. Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. 

Puistogospel avataan rekan lavalta kello 14 ja heti alkuun, kello 14.15 on ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille, kun Muskari-Maria laulaa ja laulattaa lapsia. Lapsille on oheisohjelmaa koko iltapäivän, on kepparirataa, katuliituja ja kasvomaalausta. 

Musiikkia on vuoroin ulkona gospelrekan lavalla ja sisällä kirkossa. Pekka Simojoki ja Sami Asp esiintyvät kirkossa kello 15. Neljältä vuoron saa tapahtuman juontava muun muassa RadioDeistä tuttu Elisheva Karonen, jonka vanhemmat kurulaiset tuntevat Virtasen Elinana. 

Puoli viideltä vuorossa on Close Enough. Veikkolan Veljekset esiintyvät kirkossa kello 17.45.

Päivän päättää KLS ulkona gospelrekan lavalla kello 19.

Seurakuntatalolla on koko ajan lähetyksen puffetti, myynnissä on kuumaa ja kylmää juotavaa sekä suolaisia että makeita leivonnaisia muun muassa pikkupitsoja ja raparperipiirakkaa. Makkaragrillikin on kuumana. Sisällä on myös arpajaiset ja myyntipöytä lähetyksen hyväksi.

Ulkona tapahtumasta voi nauttia nurmikolla koivujen katveessa tai vaikka omalla piknikpeitolla, mutta penkkejäkin paikalle tuodaan. 

Tervetuloa nauttimaan kesäisestä päivästä ja hyvästä musiikista! 

Katri Siukola