Sinullekin oma Jens-muki?

0
1035
Kuru-Seura sai vahingossa laatikollisen Jens Weissflog -mukeja tilatessaan Kuru-mukeja. Seura sai pitää mukit, joten nyt etsitään lahjoituskohteita 50 mukille. Saija Latvala ja Tiia Palander ovat mukana päättämässä, mikä tai mitkä tahot saavat emalimukit. Voit osallistua lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen perusteluineen Kurun Lehden toimitukseen 18. helmikuuta mennessä toimitus@kurunlehti.fi. Liitä hakemukseesi tieto siitä, montako mukia toivoisit saavasi.

Kuru-Seura toi ennen joulua myyntiin uuden kotiseututuotteen: Kuru-mukin. Mukit ovat olleet todella suosittuja, ja lähes koko erä emalisia mukeja on myyty loppuun.

Kävi kuitenkin niin hassusti, että ensimmäisen paketin saapuessa Kuruun ei laatikosta paljastunutkaan toivottua lopputulosta. Kuru-vaakunalla kuvitetut mukit olivat vat lähettäjän toimesta vaihtuneetkin Jens Weissflog Hotel&Restaurant -mukeiksi.

Mukit oli pakattu yksittäin pahvilaatikoihin, joten lähetyksen todellinen sisältö selvisi vasta siinä vaiheessa, kun yksi uusista Kuru-mukeista oli tarkoitus antaa syntymäpäivälahjaksi. Sankari ei onneksi jäänyt ilman mukia, vaan hän sai alkuperäisen, näytekappaleeksi tarkoitetun mukin itselleen. 

Osalle Kurun Lehden lukijoista nimi Jens Weissflog saattaa kuulostaa tutulta. Kyseessä on saksalainen entinen mäkihyppääjä, joka edusti ensin Itä-Saksaa ja myöhemmin Saksan liittotasavaltaa. Weissflog on yksi kautta aikain menestyksekkäimmistä mäkihyppääjistä.

Nyt Kuru-Seura etsii kohdetta tai kohteita, joka haluaisi osan Jens-mukeista itselleen. Mikäli työyhteisösi, harrastusporukkasi tai edustamasi muu yhdistys tai yhteisö tarvitsee emalimukeja käyttöönsä, niin ole rohkeasti yhteydessä Kurun Lehden toimitukseen. 

Mukien saajat on tavoitteena valita jo helmikuun loppuun mennessä. Laita sähköpostia osoitteeseen toimitus@kurunlehti.fi ja kirjoita mukaan perustelut ja mukitarpeen määrä.   Toimitus päättää yhdessä mukien jakamisesta Kuru-Seuran johtokunnan jäsenten Saija Latvalan ja Tiia Palanderin kanssa. 

Kuru-mukeja on tällä hetkellä myynnissä Kurun Lehden toimituksessa vielä pieni erä. Mukit myydään 10 euron kappalehintaan niin kauan mukeja riittää.