Vuosi vaihtuu – jäähallilla ohjelmaa

0
330

Sunnuntaina 31. joulukuuta järjestetään Ylöjärven liikuntakeskuksella ja jäähallilla perinteinen uudenvuodenaaton tapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja se kokoaa kaikki yhteen nauttimaan yhdessäolosta ja liikunnallisista hetkistä.

Ohjelmaa jäähallilla ja liikuntakeskuksella

Jäähallilla järjestetään taitoluisteluesitys iltapäivällä kello 15–15.20, ja yleisöluisteluun voivat osallistua kaikenikäiset luistelijat kello 15–20.00. Vapaa luistelu ja mailapelit järjestetään omilla kentillään.

Luistinten teroitusta on tarjolla samaan aikaan luistelun kanssa, ja se on maksullista. Kahvio on auki tapahtuman ajan, ulkona on myös makkaranmyyntipiste

Jäähallilla järjestetään lisäksi muun muassa arpajaiset ja maksutonta kasvomaalausta.

Sulkapallokentät ovat liikuntakeskuksen puolella vapaassa käytössä kello15–19.30. Mukaan voi ottaa oman pallon ja mailan tai lainata välineet paikan päältä. Vuorot ovat maksimissaan puolen tunnin mittaisia, eikä niitä tarvitse ennakkoon varata.

Myös muuta ohjelmaa on tarjolla. Kahvio on avoinna, minkä lisäksi temppurata ja pomppulinna ilahduttavat pieniä liikkujia kello 17 alkaen.

Taikahile loihtii maksutta kimallusta juhlailtaan, eli glittertatuointeja kello 17 alkaen. Siina & Taikaradio lastenorkesteri esiintyy puolestaan kello 18.45. Live-musiikin tahdissa jammaillaan iloiseen musiikkiseikkailuun. Kaikenikäiset ovat tervetulleita mukaan lauluun ja leikkiin!

Tapahtuma huipentuu ilotulitukseen kello 20.

Ylöjärven kaupunki pyytää huomioimaan, että jäähallin pysäköintialue on suljettu uudenvuoden ilotulituksen vuoksi 31.12. ja parkkipaikkoja alueella on rajoitetusti.

Tapahtuman järjestää Ylöjärven kaupungin vapaa-aikapalvelut.