Seniorit retkeilivät satamassa

0
491
Retkipäivä Kurun satamaan sai kiitosta osallistujilta. Kuva: Jonna Kakkori

Arviolta 60 kurulaista ikäihmistä osallistui kesäiseen tapahtumaan Kurun satamassa maanantaina 29. toukokuuta. Sää suosi, ja tapahtuma onnistui hienosti, minkä vuoksi järjestelyistä tuli osallistujilta myös paljon kiitosta.

Sirkka-Liisa Nummi ja Leena Törmä olivat mukana maanantain tapahtumassa. Tauno Honkala säesti taukojumppaa ja soitti ikivihreitä säveliä. Taustalla näkyy myös hiljattain satamaan tuotu, Niina Saarelan kesäkioski.

Ohjelmassa oli elävää musiikkia, jumppaa, luontorasteja ja pihapelejä. Kurun eläkeläisjärjestöt myivät makkaraa, kaupunki tarjosi kahvit, pullat ja mehut. Haitarinsoittaja Tauno Honkala säesti taukojumppaa, soitti ihania vanhoja ikivihreitä sekä laulatti väkijoukkoa tutuilla yhteislauluilla. Ihmiset olivat hyvällä tuulella, näkivät tuttuja ja vaihtoivat kuulumisia. Kaunis satama-alue luonnon keskellä loi täydelliset puitteet tällaiselle tapahtumalle.

Toivottiin, että tästä tulisi jokavuotinen perinne. Yhteistyötä ja yhteisöllisyyttä parhaimmillaan! 

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Ylöjärven liikuntapalvelut/Ikiliikkuja-hanke, Kurun eläkeläisjärjestöt ja Sydänkerho.

Jonna Kakkori, liikunnanohjaaja/ Ikiliikkuja-hanke Ylöjärven kaupunki